Ref:
Date:
Location:
Photographer:

Aura & Contact


Olen Aura, helsinkiläinen valokuvaaja, taidekasvattaja ja joogaopettaja.
Vaikka ammatteja on kolme, pyrin kaikessa toiminnassani välittämään läsnäolon ja tietoisen tekemisen merkitystä luovuudelle ja hyvinvoinnille, olinpa sitten kuvaamassa, joogamatolla tai taideluokassa. Missioni onkin auttaa kanssaihmisiä voimaan paremmin ja ohjata heitä omiin voimavaroihinsa ja luovuuteensa, ilon kautta.
Inspiroidun kohtaamisista ja keskusteluista ihmisten kanssa, innostun kehoista, kasvoista ja käsistä. Voimaannun luonnosta, sen täydellisestä tarkotuksenmukaisuudesta ja kauneudesta; merestä, kivistä ja kasveista.

Opiskelin taiteen maisteriksi Taideteollisessa korkeakoulussa (nyk. Aalto-yliopisto) pääaineena taidekasvatus. Sen ohella syvennyin valokuvaukseen ja kuvitukseen. Joogan polku kulki taideopintojen rinnalla, ja vähitellen polut yhdistyivät yhdeksi tieksi, josta muotoutui nykyinen elämäntapani ja työni.

Ota yhteyttä jos tarvitset valokuvaajaa, löysit mieleisen valokuvan, tai jos etsit jooga- tai kuvataideopettajaa!

auranukari@gmail.com
+358 (0)50 571 7512

I am Aura, photographer, yoga and art teacher, based in Helsinki, Finland.
Three professions but (at least) three things in common: presence, creativity and wellbeing.
These are some of the elements I wish to bring into my work, whether on yoga mat, with camera or in art class.

I feel passionate about helping people see their own uniqueness and beauty, guiding them to getting in touch with their resources and creativity. Nature empowers me and gives me neverending ideas for new photographs, drawings and bodywork. I am woken up by inspiring encounters and conversations with my students, friends and stranges.
I have a Master’s degree in art and design, focus on art education, photography and illustration. The yogic path ran alongside with the art studies, and later on they all merged into one way of life.

Contact me if you need a ptotographer, like the prints you see or you are looking for a yoga or an art teacher, in Finland or elsewhere!